Řečníci a kapely

Řečníci

Lukáš Targosz Kristfest family 2022

Lukáš Targosz

Lukáš je ženatý, s manželkou Ditou v roce 2003 založili Element. Kromě své role pastora je také národním ředitelem Global Leadership Summit pro ČR, školitelem v oblastní vůdcovství a teologie, autorem několika publikací, „rádoby“ tenistou, odborníkem na vše, co se týká kapely U2 a poctivým čtenářem. Získal Masters of Arts (Christian Studies) na Alphacrucis College v australském Sydney a Graduate Diploma of Arts (Leadership) na Sydney College of Divinity. Jeho hlavní touhou je pomoci lidem okolo sebe udělat jeden krok blíž k Bohu.

Lukáš a Markéta Sztefkovi Kristfest family 2022

Lukáš a Markéta Sztefkovi

Lukáš Sztefek vede spolu s manželkou Markétou sbor Slezské církve evangelické v Těrlicku (startcil.cz). V minulém roce předal službu vedení odboru pro mládež, aby se mohl ještě více věnovat obnově sborů ve vlastní denominaci. Sní o církvi, která je uchvácena Kristem. Rád pracuje s mladou generací. V rámci svého zaměstnání investuje čas do přípravy mladých párů na manželství. Nejlépe relaxuje o samotě s Bohem a v sauně. Markét momentálně tráví většinu času s dětmi, které jim Bůh daroval, Tobiášem (5 let), Abigail (3 roky) a Elen (7 měsíců). Ve sboru vede Baby club, který slouží maminkám s malými dětmi v obci.

Marek a Ella Cieślarovi Kristfest family 2022

Marek a Ella Cieślarovi

Marek a Ella jsou manželé 20 let. Před 6 lety založili neziskovou organizaci RFM, ve které společně slouží manželským a předmanželským párům formou mentoringu a osobního koučinku. Zároveň jsou hlavními organizátory víkendů Outback, zaměřené na manželské vztahy a vztahy rodičů s dětmi. Marek je certifikovaným koučem a věnuje se těm, kteří chtěji na sobě pracovat, formou individuálního koučování. Cieslarovi mají čtyři děti, rádi tráví čas randěním a jízdou na motorce. Milují cestování, víkendové sporty, hudbu a dobré víno.

Dobroslav a Alice Makovičkovi Kristfest family 2021

Dobroslav a Alice Makovičkovi

Dobroslav je pastorem v CBH Praha. S manželkou Alicí je ženatý 43 let. Mají spolu již vdané dcery, Miriam, Alici a Veroniku a v současnosti si užívají hned deseti vnoučat. Spolu s manželkou se mimo jiné věnují předmanželskému a manželskému poradenství. Dobroslav se stal vyhledávaným a doporučovaným oddávajícím napříč naší republikou. Díky tomu tráví čas s osobnostmi z oblasti kultury, umění, vrcholového sportu, politiky a byznysu, které chtějí slyšet víc i o životě s Bohem. Dobroslav s Alicí by rádi viděli, aby manželství a rodina měly zase ve společnosti místo, které jim náleží. Mají rádi sporty všeho druhu, hodně legrace a čas strávený se svou rodinou.

Martin Penc Kristfest family 2022

Martin Penc

Martin má rád dobrodružství a to ve formě cestování, ochutnávání nových jídel, setkání s novými lidmi a objevování nových zážitků. 15 let vede Odbor mládeže AC, učí na univerzitě Essential college v Brně a je pastorem v Církev Kolín. Martin si přeje vidět generace mladých lidí, kteří realizují své sny skrze církev a zakládají nové církve. S ženou Idou mají 3 děti a nejraději se něčemu směji, mají rádi roadtripy, pití kávy a mudrování.

Miriam Süss Kristfest family 2022

Miriam Süss

Miriam je jedním z pastorů a vedoucí v církvi CBH Praha. S manželem Tomášem, se kterým letos oslaví 15 let od svatby, mají 3 úžasné děti – Amélii, Olivera a Kryštofa. Zároveň pracuje na plný úvazek jako učitelka na základní škole v Úvalech. Věnuje se také předmanželskému a manželskému poradenství a je koordinátorkou centra Eden pro život, který nabízí širokou škálu programů pro veřejnost se zaměřením na rodinu a mezilidské vztahy. Mezi její záliby patří běhání a sport všeobecně, cestování, čas strávený s rodinou, má ráda kávu a dobré víno. Touží vidět, jak jsou skrze její službu a život proměňováni jak jednotlivci, tak celé rodiny.

 

Kapely

IriaHits Kristfest family 2022

IriaHits

Kapela IriaHits vznikla v roce 2019. Kapelu založil Jiří Jelínek, dlouholetý vedoucí kapely Worship Vision, autor mnoha původních písní chval a překladů zahraničních písní. Všichni členové jsou si plně vědomí svého duchovního postoje a povolání uctívát Ježíše, naplněni vděčností a touhou po Jeho moci. Všichni prošli mnohými zkušenostmi ve službě a společně pracují na co nejlepším jejich zúročením pro Ježíšovu slávu. Repertoar je složen, jak je pro Jirku Jelínka typické, z pokud možno obecně známých písní chval a uctívání. Možná zaměřené víc na radostné, svižné, povzbudivé, nadějné písně, při kterých společně s církví zažívá hluboké chvíle v obecenství s Bohem. Kapela slouží pravidelně na bohoslužbách, konferencích. Doma jsou v církvi CBH Praha.
Složení
Jirka Jelínek
Šimon Sajner
Lucie Motošická
Zdeněk Burda

Deep Inside Kristfest family 2022

Deep Inside

Kapela Deep Inside vznikla v roce 2008. Za dobu našeho působení se nám podařilo nahrát 2 alba autorských písní a hrát na menších, či větších festivalech jako např. United nebo Campfest. S příchodem dětí a dalších povinností, se hudba dostala spíše na vedlejší kolej, takže momentálně hrajeme pouze v našem sboru AC Oldřichovice. Když jsme ovšem dostali pozvání na Kristfest family, tak jsme nemohli odmítnout.
Složení:
Artur Heider
Lukáš Walach
Pavel Motyka
Marek Raszka
David Gryga
Romana Labajová